Hirdetés

Majka, Ganxsta Zolee, sportjátékok és zene vár a Game Pass Online Fesztivál 2. hetén

|

Május 11-17. között is dübörög a Game Pass Online Fesztivál - még ütemesebben, mint eddig.

Hirdetés

Fantasztikus hét áll mögöttünk, amit ma egy beszélgetés koronáz meg, melynek keretében Stöki, Grath, Mazur, HP és Sasa dumálgatnak a videojáték-ipar 2020-as évéről. Ezt is érdemes lesz figyelemmel kísérni este 19:00-tól, de messze nem ér még véget a Game Pass Online Fesztivál.

Hirdetés

A második hetet a korábban a Forza Horizon 4-gyel jelentkező Szalay Isti és Unfield fogják nyitni, ezúttal F1 2018-ban vetélkednek majd; ha feleannyira szórakoztató lesz a hétfői stream, mint az előző, már boldogok lehetünk. Kedden aztán LuckeY jön a Broforce-szal, szerdán pedig egy egészen különleges műsorra számíthattok: Fura Csé, Lotfi Begi (akinek koncertjét pénteken láthattátok), Ganxsta Zolee és Majka fogják a PES 2020-at pörgetni a rájuk jellemző visszafogottsággal. Csütörtökön az egyebek mellett NBA-szakkommentátorként is ismert Tőrös Balázs fog kosárra dobni az NBA 2K20-ban.

Pénteken ismét koncert következik, a Killakikitt kelti a hangulatot. Szombaton Kéri László, Kiss Gergely és Vitáris Iván beszélgetnek Kiss Imivel a rockzenéről, vasárnap pedig újra a Checkpoint jön, ezúttal a next-gen konzolokkal a főszerepben.

A közvetítések minden este 19:00-kor indulnak és legalább 21:00-ig tartanak, a GameStar YouTube csatornáján vagy az Xbox Magyarország Facebook oldalán tudjátok őket követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)