Hirdetés

Majkáék PES 2020 meccsei alatt elszabadultak az indulatok

|

Lotfi Begi, Fura Csé, Majka és Ganxsta Zolee Pro Evolution Soccer 2020-ban mérték össze tudásukat, és ahogy azt sejteni lehetett, egyikük sem türtőztette magát a meccsek közben.

Hirdetés

Lotfi Begi, Fura Csé, Majka és Ganxsta Zolee a valódi focit és a digitális labdarúgást is kedvelik, szabadidejükben is szívesen ülnek le a focis játékok elé. Most a Game Pass Online Fesztivál keretein belül mérkőztek meg egymással Pro Evolution Soccer 2020-ban, de ahogy arra számítani lehetett, semmi nem ment simán, és senki nem finomkodott a kialakult helyzetekben. Az egymás iránti tisztelet, kedvesség és mértékletesség híveinek a további olvasás vagy videók megtekintése egyáltalán nem ajánlott.

Hirdetés

A technikai parák most sem kerülték el a srácokat, Majka gépe sokáig rakoncátlankodott, ezért kicsit csúszott maga az adáskezdés is. Szerencsére az utolsó pillanatban minden apróság a helyére került, és elindulhattak a 2v2 meccsek. Nos, ami ezután következett, abban nem volt köszönet, a négy zenész egyetlen percig sem kímélte egymást. 

Azt hiszem erre szoktál mondani, hogy "szókimondó nyelvezet", szóval előre készüljetek fel, a srácok nem virágnyelven fogják kifejezni csalódottságukat, mikor épp az ellenfélnek sikerül a lasztit a hálóba juttatni. De hát ki lepődött meg?

Egészen május 31-ig minden este 19 órakor továbbra is jönnek a Game Pass Online Fesztivál videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai, ne felejtsetek el feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni ezekről (persze egyébként is van fent sok remek kontent, szóval eleve érdemes):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)