Hirdetés

Majkával, gamer livestreamekkel és izgalmas beszélgetésekkel folytatódik a Game Pass Online Fesztivál

|

Még csak egyetlen egy hét pörgött le a tavaszi Game Pass Online Fesztiválból, a következő hét napra pedig megint egy halom izgalmas műsorral készülünk.

Hirdetés

Ma zárul a 2021 tavaszi Game Pass Online fesztivál legelső hete, és már most bajban vannak az élő adások legmókásabb pillanatait válogató kollégák, annyi feledhetetlen momentummal ajándékoztak meg bennünket vendégeink a livestreamek során. Nincs azonban megállás egyetlen pillanat erejéig sem, holnap startol a második hét, ahol újabb izgalmakkal készülünk nektek.

Ebben a cikkben a második hét pontos programját gyűjtöttük össze azért, hogy már jó előre eltervezhessétek, mely estéken fogtok velünk tartani - én személy szerint nagyon remélem, hogy az összesen. Az adások minden este a GameStar YouTube-csatornáján várnak benneteket 19:00-tól.

Hirdetés

Hétfőn rögtön visszatér egy új formátum, amit most, a tavaszi etap során kezdtünk csak el: megint jön egy hardveres talkshow, ahol ezúttal Erdős Márton, a PC World főszerkesztője, valamint a GameStar színeiben mazur fog Handrással, azaz Horváth Andrással beszélgetni "kijelzők és monitorok" témakörben.

Ketten indul a videojátékos vonal, és a hazai játékújságírás két veteránja csatlakozik egyből hozzánk, akik talán nem túlzás a Halo széria legnagyobb hazai rajongói közé is sorolni. Sasa és Grath mutatja majd meg nekünk, mire képes Master Chief értő kezek gondoskodása mellett. Szerdán a sztori alapú játékok kerülnek a fókuszba, ezeket pedig Stökivel együtt Enyedi Ildikó forgatókönyvíró és Hartung Attila filmrendező fogják kipróbálni. Csütörtökön Majka és Bugbear lépnek pályára, a FIFA 21-ben kergetik majd a virtuális lasztit. Pénteken pedig a GTA V Online sorozatunk folytatódik, Paplovag, Aza, daev és Dobos Evelin szövik kedves kis diszfunkcionális családjuk mindennapjainak történetét tovább.

Daev és Paplovag nem mennek nagyon messzire, hiszen szombaton már vissza is néznek hozzánk Siriusszal és a Videojáték Zsoltival kiegészülve, ők négyen lesznek a játékosok a nagy hardver kvízben, ahol természetesen ti is játhattok, velük ellentétben pedig nektek nyeremények is járnak, ha elég ügyesek vagytok. Végezetül a Checkpoint Podcast, avagy a Microsoft Éjszakák zárja a hetet Stökivel, Grathtel, Sasával, mazurral és HP-val. 

Nem csak azért lesz érdemes játszani, hogy megmutassátok, nálunk is többet tudtok a videojátékokról, hanem azért is, mert a Game Pass Online Fesztivál kvízbajnoka egy LG Ultragear monitorral lesz gazdagabb! Szerintünk ez egy kihagyhatatlan lehetőség.

Ha ti sem akartok kimaradni a játékokból, akkor csapjatok le a Game Pass Ultimate előfizetésre, hiszen a fesztivál ideje alatt a Konzolvilágnál most kettőt kaptok egy áráért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)