Hirdetés

Még izgalmasabb programmal és több vendéggel tér vissza a Game Pass Fesztivál

|

Novemberben három héten át streamerek, zenészek, színészek és más sztárvendégek kíséretében nyúzzuk az új generációs Xboxot és a Game Pass legjobb játékait, hogy minden estétek különleges legyen.

Hirdetés

A koronavírus sajnos az egész évünket beárnyékolta, így rengeteg programról, többek közt a nyári fesztiválokról is le kellett mondanunk. Ezt a tátongó űrt próbáltuk meg betölteni májusban, amikor is a Game Pass Online Fesztivál keretein belül érkeztünk izgalmas adásokkal minden este majd' egy hónapon keresztül.

Ti is nagyon szerettétek nézni, és mi is nagyon élveztük csinálni, így hát egyértelmű volt, hogy ezt valamikor meg kell ismételni. És hát keresve sem találhattunk volna erre jobb időpontot, mint az újgenerációs Xbox konzolok rajtja.

Hirdetés

A koncepció most sem bonyolult: november 10-től minden este 7 órától ismét Kaci és a csodálatos Kiss Imi vezetésével élő adásokkal jelentkezünk a GameStar Youtube csatornáján. A két jómadár helyett azonban olyan meghívott vendégek ragadnak majd kontrollert, egeret, vagy épp telefont (hoppá!), akiket valószínűleg nem kell bemutatni.

Szalay Isti, Videojáték Zsolti, Sirius, daev, Paplovag, László Viktória és Unfield is streamelnek, de olyan videósokkal is találkozhattok, akiket nem elsősorban a gamer videósok közt szoktunk emlegetni, mint Bazska, Justvidman, vagy a Pamkutya csapat. Hozzájuk csatlakoznak olyan ismert arcok, mint Mogács Dániel, Aza, Krúbi, Wéber Gábor, Dobos Evelin, vagy épp Ganxsta Zolee.

De természetesen a fesztivál most sem csak a féktelen videojátékról szól majd. Péntekenként exkluzív koncertekkel jelentkezünk, ahol fellép a Hősök, a Mary Popkids, és egy fergeteges bulival készül két DJ, Yamina és Willcox is. Szombatonként átcsapunk valódi showműsorba, és izgalmas kvízeken tesszük próbára a videósokat, valamint a játékújságírás nagyágyúit.

Sőt, ti is csatlakozhattok, és játszhattok az izgalmas ajándékokért! A hetet természetesen most is a Checkpoint Podcast zárja vasárnaponként, ahol Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP szemezgetnek a közel- és régmúlt legfontosabb eseményeiből. Íme a teljes program:

Május óta rengeteg változás történt a Game Pass háza táján, így minden eddiginél izgalmasabb programra számíthattok. Mivel immár az EA Play is része a szolgáltatásnak, számíthatunk legendás FIFA összecsapásokra, az androidon is elérhető Cloud Gamingen keresztül megnézzük, milyen élmény mobilról tolni AAA játékokat, és persze közelebbről is szemügyre vesszük majd a vadonatúj Xbox Series X és Series S konzolokat, olyan játékokkal is, mint a frissen megjelenő Assassin's Creed Valhalla. Itt egy kis ízelítő abból, hogy milyen volt a tavaszi etap:

A műsort, amit a GameStar YouTube csatornája mellett az Xbox Magyarország Facebook oldalán is követhettek (de érdemesebb lesz nálunk, hiszen ezt a chatet figyelik majd a streamerek) ezúttal is Kaci és Imi vezetik majd, akik néha beülnek játszani is.

Tehát november 10-től 29-ig minden este 7-től Game Pass Online Fesztivál livestreamek, különleges vendégekkel, menő játékokkal, ütős koncertekkel és izgalmas kvízműsorokkal. Mi már nagyon izgatottak vagyunk, sok szeretettel várunk titeket, addig is iratkozzatok fel a csatornánkra (ha még nem tettétek meg eddig valamiért), és nyomjátok be a csengőt, hogy ne maradjatok le egyetlen adásról sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)