Hirdetés

Meghajtjuk az Xbox Series X-et - Game Pass Fesztivál 1. nap

|

Hivatalosan is elrajtol a Game Pass Fesztivál, ahol már a nyitónapon is elképesztő izgalmakra, új konzolokra és friss megjelenésekre számíthattok!

Hirdetés

Ahogy azt bizonyára sokan már tudjátok, novemberben visszatér a tavasszal nagy sikert arató Game Pass Fesztivál, ahol három héten keresztül a legnépszerűbb streamerek, videósok és izgalmas sztárvendégek közreműködésével ugrunk fejest a Game Pass kínálatába és az abban rejlő lehetőségekbe, és mindezt hétvégente még koncertekkel is megfejeljük.

Az első hét napokra lebontott, teljes programját itt találjátok.

Hirdetés

A csodálatos Kiss Imivel hol felváltva, hol együtt vezetjük majd a műsort. A nyitónapon természetesen együtt kezdünk, sőt, csatlakozik hozzánk mazur is, akivel beszélgetni fogunk egy kicsit az új konzolgenerációról, közelről is megmutatjuk az Xbox Series X és Xbox Series S konzolokat, aztán bedurrantjuk a ma megjelenő Assassin's Creed Valhallát, és megnézzük, mit tud az új masina.

Este 7-kor kezdünk, ahogy a következő 3 hétben mindig, de ha biztosra akartok menni, már most iratkozzatok fel, és akkor a YouTube is emlékeztet néha:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)