Hirdetés

Melyik tévé a legjobb tévé? - Game Pass Online Fesztivál 8. nap

|

A Game Pass Online Fesztivál mai adásában Handrással, mazurral és Erdős Marcival beszélgetünk a tévézés jelenéről és jövőjéről.

Hirdetés

Ha hétfő, akkor Hardver Talk Show - legalábbis ami a Game Pass Online Fesztivál programját illeti. Belevágunk a tavaszi etap második hetébe, ahol ismét egy kicsit komolyra fordítjuk a témát, és tévékről, monitorokról, valamint a legújabb technológiákról beszélgetünk meghívott vendégeinkkel. 

Tényleg az OLED a legjobb? Miért az LG Display paneljeit használja a legtöbb gyártó? És mikor jönnek az OLED gamer monitorok?

Hirdetés

Az adás a megszokott módon, tehát 19:00-kor kezdődik, de magát a streamet már picivel korábban elindítjuk, hogy bőven maradjon még elég idő megmutatni nektek a korábbi részek legizgalmasabb, vagy épp legmókásabb pillanatait.

A műsort a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook-oldalán követhetitek majd. A második hét teljes programját itt éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)