Hirdetés

Mennyire ismerik a népszerű videósok a hardvereket?

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi adásában hazai streamerek próbáltak megbirkózni egy hardverkvízzel, de persze a képrejtvények és a rajzolás sem maradhatott ki.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, szombat esténként kvíz show-kkal jelentkezünk a Game Pass Online Fesztiválon, nem volt ez másként tegnap sem. Ezúttal daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti tették próbára tudásukat a hardverek témakörében.

Első körben feleletválasztós kérdésekkel bombázta őket a műsorvezető, vagyis Kaci, később pedig előkerültek a rettegett képrejtvények, most is sikerült az illetékeseknek kitalálni pár igazán alattomos feladványt, fogták is vendégeink rendesen a fejüket. Az adás végén kis levezető rajzolásra is jutott idő.

Hirdetés

A tegnap esti livestream legemlékezetesebb pillanatait az alábbi rövidke összefoglalóban szedtük össze.

A teljes adást pedig itt tudjátok újranézni, vagy esetleg pótolni, ha lemaradtatok volna róla. Ne feledjétek, ma folytatódik a Game Pass Online Fesztivál, jön a legújabb Checkpoint podcast, avagy "Microsoft Éjszakák".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)