Hirdetés

Milyen kalózbanda lett Videojáték Zsolti csapatából?

|

Videojáték Zsolti magához vette hű matrózait, Azát, daevet és Siriust, hogy megmutassák a Sea of Thievesben, kik a hét tenger ördögei.

Hirdetés

Utolsó videojátékos streamjéhez érkezett a Game Pass Online fesztivál, erre pedig egy igazi All-Star csapat gyűlt össze, hogy kipróbálják a Sea of Thives újdonságait. Ha azt hiszitek, hogy csak ágyúgolyók, cápák és kincses térképek kaptak helyet a a tegnapi etapban, akkor bizony tévedtek; többek között arra is fény derült, hogyan készítsünk sült halat a teljes legénység felgyújtása nélkül. Ez egy meglehetősen fontos kérdés a legénység köreiben.

Hirdetés

Aki játszott már a Rare kalózos játékával, az pontosan tudja, hogy az ellenséges vitorlások, vulkánok, krakenek és megalodonok nyújtotta fenyegetés eltörpül amellett, amit a legénység önmagára jelent. A tegnapi streamben például a konyhai balesetek jelentették a legnagyobb fejtörést Zsolti kapitánynak, akinek a fegyelem fenntartása mellett még a lángoló konyhapulttal is meg kellett küzdenie:

Ha lemaradtatok a tegnap esti élő adásról, akkor mindképpen érdemes bepótolnotok, hiszen Zsolti, Sirius, daev és Aza közös játéka fantasztikus hangulatban telt és jó pár emlékezetes pillanatot tartogatott - itt egyből bele is vethetitek magatokat:

Ma este héttől exkluzív karanténkoncerttel készül az Ivan and The Parazol, de a Game Pass Online fesztivál záróhétvégéje is sok érdekességet tartogat, hiszen szombaton stand-uposokkal beszélget Kiss Imi, vasárnap pedig videojátékok jövőjét próbálja megfejteni a Checkpoint podcast (avagy a Microsoft Éjszakák) csapata.

Ha nem akartok lemaradni semmiről, akkor mindenképp érdemes feliratkoznotok a GameStar Hungary YouTube csatornára, számtalan varázslatos dolog történik még arrafelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)