Hirdetés

Mindent megtudtunk a Halo és Doom szériákról, de szóviccekre és Stöki hajára is maradt idő

|

A Game Pass Online Fesztiváljáról természetesen most sem hiányozhatott a Checkpoint Podcast, avagy a Microsoft Éjszakák.

Hirdetés

A Checkpoint Podcast csapata tegnap esete ismét elhozta nekünk a Microsoft Éjszakákat. Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa ezúttal két legendás szériáról, a Halo és a Doom sorozatról beszélgettek. 

A gyors videojátékos történelemóra mellett persze saját emlékeiket is felidézték, kaptunk temérdek indokolatlan szóviccet, és pár kósza pillanat erejéig Stöki hajkoronája is tündökölt.

Hirdetés

A tegnap esti podcast legemlékezetesebb vagy épp legviccesebb pillanatait az alábbi kis gyűjtés formájában nyújtjuk át nektek.

Mint mindig, most is vissza tudjátok nézni a teljes adást, vagy persze be is pótolhatjátok azt, ha esetleg lemaradtatok volna róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)