Hirdetés

Mogács Dániel és Krúbi is benéz Game Pass Fesztivál második hetén

|

Az őszi Game Pass Fesztivál második hetén is a megszokott menetrend szerint haladunk majd, így tehát a videojátékos streameket egy koncert, egy kvíz show, és persze egy Checkpoint podcast kíséri.

Hirdetés

Még csak ma zárul a második Game Pass Fesztivál első hete, de így is temérdek szórakoztató órát tudhatnak maguk mögött azok, akik követték az előző adásokat. Nincs megállás, a bulivonat pöfékel tovább, a második héten pedig megpróbálunk nektek egy halom újabb hírességet elhozni a videojátékok világából, és persze azon kívülről is. 

A menetrend természetesen a továbbiakban sem változik: minden este 7 órától Kaci és Kiss Imi vezetésével élő adásokkal jelentkezünk a GameStar Youtube csatornáján

Hirdetés

A hét első felében a videojátékoké a főszerep. Hétfőn rögtön AZA, mazur, Kaci és Dobos Evelin néznek szembe az élőhalottak végeláthatatlan hordáival, ugyanis a World War Z játékot próbálják ki. Kedden már nem a kilőtt zombik hullanak, hanem remélhetőleg a lasztik pottyannak a kapukba, AZA és Krúbi ugyanis a FIFA 2020-at fogják pörgetni. Szerdán ismét egy gyors váltás következik, hiszen Dobos Evelin, BZ és Paplovag a virtuális babázásba fognak bele a The Sims 4-ben. Csütörtökön végül visszatér az, akikre a nyári etapban a legtöbben kíváncsiak voltatok: Mogács Dániel ezúttal Imi és Kaci társaságában esik neki a Warhammer Vermintide 2-nek.

Pénteken elbúcsúzunk kicsit a játékokról, és a zene vizeire evezünk: DJ Yamina és DJ Willcox szolgáltatja majd a talpalávalót a következő karanténkoncerten. Láthatóan nagyon szerettétek a Game Pass Fesztivál első kvíz show-ját, így közületek biztosan sokan örülnek majd a folytatásnak is. A második kvízben "kütyü" témakörben várhatóak kérdések, és persze most sem maradtok ki a buliból, ti is próbára tehetitek magatokat az adás nézése közben - ebben a részben Aviana Rahl, Maris, Viszkok Fruzsi és Csecse Attila szerepelnek. Végezetül a második hetet a megszokott módon egy Checkpoint Podcast zárja le, amelyben Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa most épp különleges gaming hardverekről fognak beszélgetni.

A műsort a GameStar YouTube csatornája mellett az Xbox Magyarország Facebook oldalán is követhettek, de fontos észben tartani, hogy a szereplők mindig a YouTube-chatet fogják figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)