Hirdetés

Mogács Dániel hivatalos patkányirtóvá vált a Game Pass Fesztiválon

|

Tegnap este Mogács Dániel, Kiss Imi és Kaci estek neki a Warhammer Vermintide 2-nek.

Hirdetés

Mogács Dániel a Game Pass Fesztivál nyári etapjában még a Red Dead Redemption 2 online módját próbálta ki, most viszont Kacival és Imivel együtt a patkányemberekkel és a Káosz erőivel vette fel a harcot, a Warhammer Vermintide 2 pörgették hármasban, egy mindenre elszánt törpe bottal kiegészülve.

Volt, hogy erőfeszítéseiket siker koronázta, máskor viszont a patkányok bizonyultak az erősebbnek. A folyamatos koncentrációt igénylő játék sem törte meg egyébként Dániel jókedvét, akitől például azt is megtudhattuk, hogy a health potiont csak a kislányok hívják potinak.

Hirdetés

Most is összeszedtük a tegnap esti adás legjobb pillanatait, a válogatást itt találjátok meg:

A megszokott módon természetesen az egész livestreamet újra meg tudjátok nézni alább.

A videojátékos adások után ma este ismét egy karanténkoncertet nézhettek meg 19 órától. Ezúttal Radio 1 két rezidens DJ-je, Yamina és Willcox felel majd a zenért. Ha nem szeretnétek lemaradni a koncertről, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A hét teljes programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)