Hirdetés

Mogács Dániel szembenézett démonaival

|

Régi és új Doom játékokat pörgetett Mogács Dániel a Game Pass Online Fesztivál második napján.

Hirdetés

A tavaszi Game Pass Online Fesztivál második napján Mogács Dániel jött hozzánk vendégségbe, hogy megmutassa követőinek, a moggereknek, hogy a mester gond nélkül elkeni a száját a démonoknak a régi és az új Doom játékokban is. 

Érdemes volt egyébként végignézni az egész adást, mert a konkrét gameplay szegmensek közé beékeltek a srácok egy részletes magyarázóvideót is, melyben visszatérő régi szerzőnk Grath mesélt nektek a Doom széria kalandos történetéről.

Hirdetés

A tegnapi etap rövid összefoglalóját az Xbox Magyarország Facebook-oldalán, illetve itt alább találjátok meg - a facebookos megosztás most valamiért rosszalkodott, ezért Instagramról vettük át a videót kivételesen.

Természetesen a teljes tegnap esti adást visszanézhetitek a YouTube-csatornánkon vagy alább, ha esetleg lemaradtatok volna róla, vagy egyszerűen csak ismételni szeretnétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)