Hirdetés

Mogács Dániellel irtjuk a patkányokat - Game Pass Fesztivál 10. nap

|

Az elmúlt évek egyik legjobb kooperatív játéka természetesen elérhető a Game Pass kínálatában, Mogács Dániel vezetésével szállunk szembe a véget nem érő patkányhordákkal.

Hirdetés

Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Ha egy pillantást vettek a naptárra, akkor realizálhatjátok, hogy bizony ma kellett volna megjelennie a Cyberpunk 2077-nek. De hogy feledtessük a kínt és megkönnyítsük a várakozás perceit, egy durva streammel érkezik ma este a Game Pass Fesztivál, amiben Mogács Dániel és Kiss Imi kíséretében fedezzük fel újra a Warhammer univerzumot.

Hirdetés

Az adás szokás szerint este 7-kor kezdődik, és mivel a tavaszi etapnak is Mogács Dániel és Imi Red Dead Redemption 2 streamje volt a fénypontja, most is izgalmas dolgokra számíthattok. Mi már pár perccel 7 előtt élesítjük a streamet, követhetitek az Xbox Magyarország Facebook oldalán,  illetve a  GameStar YouTube-csatornáján (és persze itt alább), de fontos megjegyezni, hogy elsősorban a YouTube-chatet nézzük majd, ott tudtok kérdezni is.

Ha nem akartok lemaradni a további adásokról sem (a heti programot itt találjátok meg), akkor bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)