Hirdetés

Nem fogott ki daeven az Ori and the Will of the Wisps

|

Tegnap este két órán keresztül pörgette daev a Moon Studios idei játékát.

Hirdetés

A Fun With Geeks házigazdája és a GameStar egykori szerkesztője, daev volt a vendég tegnap a Game Pass Online Fesztivál esti adásában, választása pedig a márciusban megjelent Ori and the Will of the Wispsre esett, ami az első pillanattól fogva elérhető az Xbox Game Pass előfizetői számára, PC-n és Xbox One-on egyaránt.

Hirdetés

A játékról azt érdemes tudni, hogy amellett, hogy nagyon bájos és gyönyörűen lett megrajzolva, nehéz is, amire daev saját tapasztalat útján jött rá. Ha visszanéznétek az adást, indítsátok el alább, de készüljetek arra, hogy néhány feszültebb helyzetben hangos kiálltások hallhatók - hiába, stresszes, amikor egy hatalmas kutya üldözi az embert/lényt.

Ma Viktória pörgeti a Two Point Hospitalt, amiben válogatott betegségekre igyekszik gyógymódot találni. Csatlakozzatok 19:00-tól!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)