Hirdetés

Nézd, ahogy Fruzsi és Attila gyurmaemberré amortizálódnak!

|

A Game Pass Online Fesztivál mai adásában a Game Pass kínálatának egyik legőrültebb játékát vesszük elő.

Hirdetés

Egy igazán mókás cím kap főszerepet ma a Game Pass Online Fesztivál keretein belül. A Gang Beasts legelső Early Access buildje óta tudjuk, hogy a ragdoll fizika és az egymásba kapaszkodás őrült káoszt eredményez, így nem csoda, hogy azóta több játék is ezekre az alapokra építkezik, és a legtöbb elég komoly sikereket is el tudott érni.

Hirdetés

Az első héten Viszkok Fruzsi és Csecse Attila már bizonyították, hogy a virtuális konyhában egyáltalán nem ügyetlenek, ezúttal azonban egészen más jellegű kihívások várnak rájuk. Természetesen most is csatlakozik hozzájuk Kiss Imi, hogy teljes legyen a káosz.

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)