Hirdetés

Pamkutyáékkal és Justvidmannel jön a Game Pass Fesztivál első hete

|

Holnap indul a Game Pass Online Fesztivál őszi szezonja, a startpisztolyt Kaci, Kiss Imi és mazur dörrentik majd el együtt.

Hirdetés

Holnap két dolog miatt is nagyon izgatottak leszünk: egyrészt hivatalosan is megjelennek végre a Microsoft next-gen konzoljai, az Xbox Series X és a Series S, valamint ezzel párhuzamosan elindul az új Game Pass Online Fesztivál is. November 10-től minden este 7 órától ismét Kaci és Kiss Imi vezetésével élő adásokkal jelentkezünk a GameStar Youtube csatornáján

Az első estén bemelegítésként mazur csatlakozik a srácokhoz, együtt pedig a szintén november 10-én megjelenő Assassin's Creed Valhallával fognak játszani, illetve természetesen minden fontos tudnivalót elmesélnek majd az új Xbox konzolokról. És ez még csak a kezdet.

Hirdetés

Szerdán ugyanis rögvest Unfield veszi át a stafétát, aki Wéber Gáborral együtt égeti a gumikat a Forza Motorsport 7-ben. Ezt követően csütörtökön még mindig a videojátékokon marad a fókusz, Justvidman vonul háborúba a Pamkutya duó társaságában. Pénteken pedig elengedjük kicsit a játékok kezét, és a zene felé vesszük az irányt egy fergetegesnek ígérkező Hősök koncerttel. 

A fesztivál első hétvégéjén rögvest bemutatkozik egy új formátum, szombatra ugyanis egy kvíz show-val készülnek a srácok. Az első ilyen adásban "geek kvíz"-re számíthattok. A téma elég tág, de a meghívott versenyzőknek valószínűleg nem okoznak majd gondot a kérdések. László Viktória, daev, Sirius és Videojáték Zsolti teszi majd itt próbára magát.

Végezetül vasárnap visszatérnek a játékújságírás veteránjai, jön a Checkpoint, avagy Stöki szavaival élve a "Microsoft Éjszakák". Hozzá a megszokott módon Grath, mazur, HP és Sasa fog csatlakozni.

Íme az első hét programja napi bontásban:

És mindez még csak az első hét, amelyet tovább 14 izgalmas nap követ majd változatos programokkal. Az adásokat tehát minden este 7 órai kezdettel nézhetitek a a GameStar YouTube csatornán és az Xbox Magyarország Facebook oldalán. A teljes novemberi programot pedig ide kattintva éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)