Hirdetés

Pókokkal és kvízkérdésekkel harcoltunk a Game Pass Online Fesztivál 4. napján

|

Drágám, a streamerek és a GameStar szerkesztők összementek!

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál ötödik etapjának negyedik, vagyis utolsó előtti napján László Viki, Sirius, Csirke, valamint MattMadzz mérték össze a tudásukat először egy furmányos filmes kvízben, majd egy mozifilmes tematikájú Fedőnevek partiban. Az azonban csupán a bemelegítés volt.

A hatórás adás első két óráját ölelték fel ezek a feladatok, utána viszont már négy óra masszív Grounded következett. A kis csapat teljesen ráfüggött az Obsidian Entertainment játékára, pókokkal és bűzös bogarakkal harcoltak, bázist építettek, és nem lennénk meglepve, ha többüknél előkerülne még saját streamekben is a Grounded.

Hirdetés

A negyedik nap legjobb pillanatait az alábbi rövid kis videóban gyűjtöttük össze, de természetesen érdemes az egész adást visszanézni úgy, ahogy van.

A Game Pass Online Fesztivál összes korábbi részét (és természetesen az előző évadokat is) újra meg tudjátok nézni teljes terjedelmükben a GameStar Hungary YouTube-csatornán, amire természetesen sosem késő feliratkozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)