Hirdetés

Pont a Minecraft Dungeons maradna ki a Game Pass Fesztiválból?

|

Épp csak megjelent, de nálunk máris pörög a Minecraft és a Diablo szerelemgyereke ZsDav és Jánosik Gergő kalandozásával.

Hirdetés

A Minecraft továbbra is elképesztően népszerű. Havonta több mint 126 millióan lépnek be játszani a hatalmas pixelekből álló világba, így nem csoda, hogy a Microsoft egy egészen új oldalát is szeretné megmutatni a színes blokkoknak. Épp ma debütált a Minecraft Dungeons, ami gyakorlatilag egy akció-RPG-t csinál a már jól ismert és szeretett játékból, természetesen ez nem maradhat ki az Xbox Game Pass Online Fesztivál műsorából sem.

Hirdetés

Az új kalandokba veti bele magát két Minecraft veterán, ZsDav és Jánosik Gergő ma este. Izgalmas adásnak ígérkezik, tartsatok velünk.

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)