Hirdetés

Rally után Forma-1-ben csap össze Unfield és Isti

|

Unfield és Isti múlt heti műsora minden idők egyik legemlékezetesebb streamje marad. De vajon tudják-e a héten ezt überelni?

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál második napján már összecsapott Isti és Unfield, a Forza Horizon 4 stream viszont nem volt technikai problémáktól mentes. A mai napig nem értjük, hogyan javult meg a képminőség attól, hogy Isti lenyomott egy teljes fitnesz órát a háttérben, de a streamelés már csak ilyen.

Hirdetés

Ma remélhetőleg nem futunk bele hasonló dolgokba, amikor a srácok kigurulnak virtuális aszfaltra. Mivel a Forma-1 most egyébként is virtuális versenyek formájában kerül csak megrendezésre a járvány miatt, a srácok előtt adott a lehetőség, hogy megpróbálják megdönteni a profik szimulátoros pályacsúcsait.

Ne feledjétek, egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, ahol minden nap izgalmas adásokkal jelentkezünk este 7-től. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)