Hirdetés

Rockzenét bírod? Akkor hallgasd meg ezt a beszélgetést!

|

Vitáris Iván, Kéri László, Kiss Gergely és Kiss Imi két órán át dumálgattak a Game Pass Online Fesztivál szombati adásában.

Hirdetés

Hétfőtől csütörtökig a játéké, pénteken a zenéé, a hétvégén pedig a belemenős beszélgetéseké a főszerep az egész májusban tartó Game Pass Online fesztivál keretében. Míg vasárnap a videojátékoké a főszerep, szombaton szakértők, színészek, sportolók és stand-uposok váltják egymást.

Hirdetés

Tegnap este a rockzene kedvelői ültek össze, hogy sztorizgassanak egy kicsit a múltról, arról, hogy a Coldplay hogyan lett ígéretes rockzenekarból felvizezett popegyüttes, milyen a rádiókínálat az USA-ban és itthon, valamint ki mit szeret a legjobban.

Ha egyébként érdekel még titeket a rocktörténelem, szívből ajánljuk Imi és Kéri László beszélgetéseit az Unlimited jelenleg ötrészes Rocktörténelem sorozatában. Ma este a Checkpoint podcast újabb különkiadása következik, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradjatok le! A Game Pass Online Fesztivál teljes programját megtaláljátok a linkre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)