Hirdetés

Sikerült újat mutatnunk Majkának FIFA-ban?

|

EndreMan és Bugbear FIFA 21-ben edzették Majkát a Game Pass Online Fesztivál tegnapi adásában.

Hirdetés

Nem én vagyok a világ legügyesebb FIFA-játékosa és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. Időről időre azért az EA Playnek köszönhetően bele szoktam nézni az új részekbe, és bennem igy gyakran felmerül, hogy "nem is oda rúgtam", illetve "megint csal a gép". A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi adásában EndreMan és Bugbear több kulisszatitkot is elárultak, részletesen elmagyarázták a játék mechanikáit, így a nézők közelebbi képet kaphattak arról, hogyan is épül fel a FIFA 21 játékmenete. 

Nem állítom, hogy mindent értek, de most már sokkal világosabb, hogy nem a játék ver át, hanem tényleg én vagyok béna. Kellő gyakorlással viszont a digitális fociban is lehet fejlődni, ehhez viszont nem ártanak megfelelő trénerek. Bugbear és EndreMan a tegnap esti Game Pass livestreamben Majkát edzették, sokféle játékbéli szituációt visszajátszottak és kielemeztek, hogy ne csak ő, hanem a nézők is tanulhassanak ezekből a játékhelyzetekből.

Hirdetés

Az alábbi rövidke videóban összeszedtük a legutóbbi livestream legemlékezetesebb és legmókásabb pillanatait:

Ha pedig a teljes adást vissza szeretnétek nézni, vagy esetleg lemaradtatok róla és most pótolnátok a FIFA-leckéket, akkor természetesen ezt is megtehetitek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)