Hirdetés

Sirius szakképzett rovarirtónak bizonyult a Game Pass Online Fesztivál első napján

|

Elstartolt az Game Pass Online Fesztivál, Sirius pedig az első élő adásban rögtön neki is esett a Gears Tactics szörnyeinek.

Hirdetés

Túl vagyunk az Game Pass Online Fesztivál első adásán, amelyben Kaci és Kiss Imi, a két műsorvezető megnyitották a négy héten át tartó játék és livestream áradatot. Fontos tudni, hogy Kaci és Imi nem csak felkonferálják az adott nap streamerét, hanem a teljes technikai hátteret is ők biztosítják, gyakorlatilag egyszerre producerek, adásrendezők és vágók, ráadásul minden feladatot élőben kell ellátniuk.

Hirdetés

Ennek fényében nem is csoda, hogy az első adás során még becsúsztak apróbb kis bakik, Kacinál néha a hang, máskor a kép makacsolta meg magát, de azért túlnyomórészt sikerült zökkenőmentesen venni az akadályokat. 

Az első nap játéka nem volt más, mint a nemrég megjelent Gears Tactics, vendégstreamerként pedig Sirius vette át a srácoktól a stafétát, és mutatta be a Xbox Game Studios körökre osztott stratégiai játékát. Siriusnak nem idegen a műfaj, de azért a Gears Tactics neki is tudott bőven újat mutatni: 

Természetesen amennyiben esetleg lemaradtatok volna a livestreamről, vagy csak simán újranéznétek Sirius kalandjait, akkor ezt gond nélkül megtehetitek, hiszen az összes élő adást fent marad a csatornánkon. Most nincs is más dolgotok, mint rákönyökölni a nagy Play gombra:

Egész májusban megállás nélkül pörögni fog a Game Pass Online Fesztivál, szóval most minden eddiginél érdemesebb feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)