Hirdetés

Stand-uposok népszerű streamerek és az Ivan & The Parazol várnak a Game Pass Online fesztivál 4. hetén

|

Május 25-31. között sem fogtok unatkozni, ha követitek a Game Pass Online Fesztivált!

Hirdetés

Május 4-én indult a Game Pass Online Fesztivál, azóta minden este láthattatok videojátékos streameket, koncerteket, vagy épp beszélgetéseket a YouTube csatornánkon. A hónap utolsó hetében is tart még a buli, lesznek visszatérők és új videósok egyaránt.

Hirdetés

A műsor Paplovag Bleeding Edge streamjével indul hétfő este 19:00-kor, majd másnap ZsDav és Jánosik Gergő próbálnak rá az aznap megjelenő, és az Xbox Game Pass kínálatába azonnal bekerülő Minecraft Dungeonsre. Szerdán az első héten még az Overcooked 2-vel boldogulni igyekvő Viszkok Fruzsi és Csecse Attila játszanak majd a Human Fall Flattel, a hét utolsó gameplay streamjét pedig Videojáték Zsolti, Aza és Sirius szállítják, akik a Sea of Thievesben fognak kalandozni.

Az e heti koncertet az Ivan & The Parazol szolgáltatja, majd szombaton Bálint Ferenc, Felméri Péter és Mogács Dániel beszélgetnek Kiss Imivel arról, milyen most a helyzet, végül pedig a Checkpoint negyedik élő adása következik a videojátékok jövőjével a főszerepben. 

Ma azonban még a harmadik Checkpoint miatt lesz érdemes a képernyőkre tapadni, Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa a legjobb Xbox játékokat felidézve nosztalgiázgatnak könnyeden. A közvetítéseket a GameStar YouTube csatornáján vagy az Xbox Magyarország Facebook oldalán tudjátok követni minden nap 19:00-tól. Ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)