Hirdetés

Stöki vacsorázni vitte az Elden Beastet, majd aztán...

|

Az ötödik Game Pass Online Feszitvál utolsó adásában Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur játszottak és beszélgettek.

Hirdetés

Annyi minden történt az őszi Game Pass Online Feszitvál zárónapján, hogy változtattunk kicsit a korábbi alapvetéseken, és nem egy, hanem rögtön három best of videót készítettünk. Az első, a második, a harmadik és a negyedik nap összefoglalóit a linkekre kattintva éritek el.

Az adás első harmadában Csirke, MattMadzz, Kaci és Paca kínozták magukat a Goat Simulatorben a nézők legnagyobb örömére - és a GameStar szerkesztőinek nagy bánatára. Ráadásul ha nem tudtak egy feladatot időre megcsinálni, különféle szivatásokat is teljesíteniük kellett.

Hirdetés

Ennek a blokknak az összefoglalóját itt tudjátok megnézni:

Ezt követően megérkeztek az est főszereplői, a Checkpoint Podcast, avagy a Microsoft Éjszakák csapata, vagyis Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur. Bemelegítésként egy agyzsibbasztó videojátékos kvízzel találták szemben magukat, főleg a képrejtvények sorozták meg őket gyomrosokkal. 

Összeszedtük a legfájdalmasabb kérdéseket:

Végezetül pedig egy gyors Fedőnevek-parti és egy klasszikus Checkpoint beszélgetés következett. Ebben többek között az is kiderült, hogyan vitte el Stöki az Elden Ring végső főellenségét, az Elden Beastet vacsorázni, majd ezt követően...

Ne feledjétek, csak rajtatok múlik az, hogy folytatódik-e a széria, hatodik etappal is visszatér-e a Game Pass Online Fesztivál. Ha ezt szeretnétek, nézzétek meg a mostani részeket (minden adás teljes terjedelmében visszanézhető a csatornánkon), illetve a fentiekhez hasonló összefoglaló videókat is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)