Hirdetés

Szerinted JustVidman vagy a Pamkutya jobb FPS-ekben? - Game Pass Fesztivál 3. nap

|

Nem a gamingből ismerjük őket, de imádnak játszani. A Game Pass Fesztivál mai adásában Pamkutya Márk, Norbi, és JustVidman ragadnak virtuális fegyvereket.

Hirdetés

Tovább dübörög a Game Pass Online Fesztivál, melynek harmadik napja lesz a hét utolsó gaming tematikájú estje, hiszen pénteken egy exkluzív koncerttel, szombaton izgalmas kvízműsorral, vasárnap pedig természetesen az elmaradhatatlan Checkpoint Podcasttal várunk mindenkit.

De addig még hátra van egy brutális Battlefield V stream, amit a magyar YouTube három napszemüveges fenegyereke szállít majd.

Hirdetés

A közvetítés 18:50-kor indul, és alább, a GameStar YouTube csatornáján, illetve a GameStar vagy az Xbox Magyarország Facebook oldalán követhetitek élőben. Ha később néznétek vissza, az sem gond, de élőben még kérdezhettek is a srácoktól.

A következő hetek programját itt találjátok, érdemes visszanézni, hiszen esténként ajándékokat is osztunk. Ha nem akartok lemaradni, bátran iratkozzatok is fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)