Hirdetés

Szétzúzta a virtuális színpadot az Ivan and the Parazol

|

Első rangú koncertet adott Vitáris Iván és bandája, emellett azt is megtudhattuk, hogy milyen hatással van a karantén a zenészekre.

Hirdetés

Lezajlott a negyedik karanténkoncert is a Game Pass Online Fesztiválon, a színpadot ezúttal pedig nem más vette be, mint az Ivan and the Parazol. Ha élsz-halsz a rockzenéért, és már kiütéseid vannak attól, hogy a jó idő beköszöntével nem járhatsz koncertre, akkor a tegnapi stream enyhíthet az elvonási tüneteken. 

Hirdetés

Normális esetben Ivánékkal ilyen tájt már szinte csak valamelyik szórakozóhelyen vagy koncerthelyszínen találkozhatnánk, hiszen az ország egyik legnépszerűbb koncertzenekaraként a jó idő beköszöntével estéről-estére fergeteges hangulatot csapnak a színpadon. Ezúttal viszont a Game Pass Online Fesztivál keretében hoztak össze egy exkluzív bulit, ami minden rockimádó figyelmére számot tarthat. 

Ahogy azt már megszokhattuk, a koncert szüneteiben a házigazda Kiss Imi meginterjúvolta a srácokat, hogy milyen hatással van a bezártság a zenészekre, hogy működnek távmunkában a kreatív folyamatok, a zene és dalszöveg írás, na és persze, hogy hogyan indul újra az élet, most hogy szépen lassan mindenki kiszabadul a lakásából. A teljes streamet megnézhetitek a YouTube csatornánkon vagy az alábbi videóra kattintva, ha egy kicsit felpörgetnétek ezt a szép szombatot egy jó kis koncerttel:

Akkor is érdemes velünk maradni, ha kibuliztátok magatokat, ugyanis ma este héttől visszatér Kiss Imi, aki ezúttal humoristákkal beszélget a kialakult helyzetről. Holnap este pedig elérkezik a Game Pass Online Fesztivál utolsó napja, amikor is a magyar játékújságírás veteránjai gyűlnek össze a Checkpoint podcastben, hogy összegubancolódott LAN-kábelekből és cinkelt D20-akból megjósolják, hogy mi vár a videojátékiparra a jövőben. Érdemes tehát feliratkozni a GameStar Hungary YouTube csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)