Hirdetés

Teremben, gyepen és jégen is pályára lépett Bazska, Bugbear és Szalay Isti

|

NBA-, FIFA- és retró NHL-játék is előkerült a Game Pass Online Fesztivál legutóbbi élő adásában.

Hirdetés

Tegnap a sportjátékoké volt a főszerep a Game Pass Online Fesztiválon, egészen pontosan a csapatsportokkal kapcsolatos videojátékokat vette elő három meghívott vendégünk, Bazska, Bugbear és Szalay Isti. A srácok kosárlabdával melegítettek be, majd az NBA után a FIFA került elő.

A lasztikergetést követően pedig immár a korong után ment a hajsza, egy igazi retró csemegét próbált ugyanis ki a trió. Az NHL 94-gyel mutatták be, milyen volt több mint két és fél évtizeddel ezelőtt a jégkorongos játékélmény. 

Hirdetés

Most is összegyűjtöttük a livestream legemlékezetesebb, legjobb és legmókásabb pillanatait egy külön rövidke összefoglalóban.

Természetesen a megszokott módon most is vissza tudjátok nézni a teljes tegnapi adást, illetve pótolhatjátok is a streamet, ha esetleg lemaradtatok volna róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)