Hirdetés

Tudod, melyik videós hazudik a legjobban?

|

Tíz népszerű youtubert zártunk össze, de vigyázat, akadnak közöttük árulók is.

Hirdetés

Az Among Us nem véletlenül tarolta le a világot, egy végtelenül egyszerű, ugyanakkor legalább ugyanennyire szórakoztató játékról van szó.

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi adásában egy igazi álomcsapatot szedtünk össze, összesen tíz videós kergette egymást és a feladatokat az Among Usban.

Ebben a játékban az ügyes taktikázás mellett nélkülözhetetlen, hogy az ember képes legyen rezzenéstelen arccal hazudni is. Vendégeink közül volt, akinek több, és volt, akinek kevesebb sikerrel jött össze mindez.

Hirdetés

A tegnap esti élő adás legemlékezetesebb pillanatait egy külön kis összefoglalóban szedtük nektek össze.

Most is vissza tudjátok nézni a teljes tegnapi adást. Ezúttal tényleg mindenképpen érdemes, a móka minden pillanata aranyat ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)