Hirdetés

Unfield és Wéber Gábor uralta a Nürburgringet

|

Az Xbox Game Pass fesztivál második estéjén Unfield és Wéber Gábor a Forza Motorsport 7-et vitte el pár körre.

Hirdetés

Az őszi Game Pass Fesztivál nyitónapján Kaci, Kiss Imi és mazur még az új Xbox Series X és Series S konzolok kicsomagolásával voltak elfoglalva, illetve belekukkantottak az Assassin's Creed Valhallába, a második napon viszont már a klasszikus menetrend szerint zajlott a műsor, azaz közkedvelt youtuberek és ismert hírességek pörgették a Game Pass kínálatában megtalálható videojátékokat.

Ezúttal Unfield, valamint az egyik legismertebb magyar televíziós szakkommentátor, Wéber Gábor ült be a kormány mögé, a Forza Motorsport 7-ben próbáltak ki pár klasszikus versenypályát, köztük a legendás Nürburgringet is.

Hirdetés

Az stream során Wéber Gábor temérdek izgalmas történettel örvendeztette meg az autósport szerelmeseit. A több mint kétórás móka legjobb pillanatait az alábbi rövid videóban gyűjtöttük össze.

A teljes tegnap esti adást itt tudjátok visszanézni - ez a további streamekre is igaz lesz, mind fent marad a csatornánkon.

Érdemes mindenképp feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, így biztosan nem maradtok le a novemberi Game Pass Fesztivál livestreamekről, amelyek minden nap 19 órakor startolnak el. Az első hét programbeosztását itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)