Hirdetés

Unfieldnek meggyűlt a baja a klasszikus F1 verdákkal, de legalább a technikai parák elkerülték

|

Igazi autólegendákkal kezdtek a srácok, utána pedig nézőkkel nyomták együtt a F1 2018-at.

Hirdetés

Múlt héten a Forza Horizon 4-ben autózgatott együtt Isti és Unfield, most pedig a könnyed túraautózásról áteveztek a profi versenyzéshez, ezúttal a F1 2018-nak estek neki a srácok. Először klasszikus verdákkal próbálkoztak, ami nem feküdt annyira Unfieldnek, de utána jött csak az igazi móka, mikor a livestream nézői is csatlakoztak hozzájuk.

Hirdetés

Nézőkkel együtt játszani mindig mókás, főleg akkor, ha elfelejtik kikapcsolni a mikrofonjukat, és végig azt hallgathatod, hogy anyukájuknak ecsetelik a futam közbeni történéseket. No, a tegnap esti livestreamen pontosan ezt történt.

Persze nem csak ezt az egy jelenetet nézhetitek meg újra, hiszen elég ráböknötök erre a kedvesen hívogató Play gombra, és azon nyomban elindult az egész tegnap esti adás. 

Továbbra is jönnek minden este 19 órakor a Game Pass Online Fesztivál videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai, érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni ezekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)