Hirdetés

Vályi Pista, Wéber Gábor és Winkler Róbert megtanít parkolni

|

Egyetlen videóba zsúfoltunk a Game Pass Online Fesztivál második napjának legjobb pillanatait.

Igazi nagyágyúkat engedtünk össze a GameStar stúdiójában a Game Pass Online Fesztivál második napján, hiszen Vályi Pista, Wéber Gábor és Winkler Róbert érkeztek hozzánk azáért, hogy egyrészt persze rengeteget sztorizgassanak, másfelől pedig kipróbáljanak különböző játékokat.

Nyilván előkerült a Forza Horizon 5, de kisebb címeket is kipróbáltak a srác, az adás végén pedig alig lehetett a kezüket lefejteni a kontrollerről - főleg Wéber Gáborét, aki elképesztően rácsúszott egy zseniális indie címre.

Hirdetés

Az alábbi rövid videóban közel öt percnyi kivonatot láthattok az adásból, de persze érdemes visszanézni a teljes műsort is, ezt ide kattintva érhetitek el.

Ha nem akartok lemaradni a 6 órás élő adásokról, vagy esetleg szeretnétek visszanézni őket, netán kifejezetten a legjobb pillanatokat kigyűjtő összefoglaló videókra vagytok kíváncsiak, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)