Hirdetés

Viszkok Fruzsi, Csecse Attila és Kiss Imi megmutatta, hogy milyen a reform konyha

|

A Game Pass Online Fesztiválon olyat alakított a három alkalmi séf, amihez Gordon Ramsay-nek is lett volna egy-két keresetlen szava.

Hirdetés

Az egyik legjobb party játék, az Overcooked 2 volt terítéken a Game Pass Online Fesztivál harmadik napján, melyben Viszkok Fruzsi és Csecse Attila, no meg a hozzájuk csatlakozó házigazda, Kiss Imi próbált meg eleget tenni a virtuális vendégek különböző gasztronómiai igényeinek - mondanunk sem kell, rövid idő után fejetlenség alakult ki a konyhafronton.

Hirdetés

Az Overcooked 2 eleve egy olyan játék, ami közben ha nem kiabáltok egymással, akkor nem is játsszátok jól. Ezt hamar megtapasztalta Fruzsi és Attila is, amikor kiderült, hogy egy saláta felaprítása és szervírozása milyen stresszel járhat - és ekkor még túl sem jutottak a tutorial részen:

Ez persze csak egy apró szelete (megígérem, hogy ez volt az utolsó konyhai hasonlat) a tegnapi livestreamnek, melyben nem csak elképesztően jó hangulatot csináltak a videósok, de minden résztvevő gyarapíthatta gasztronómiai ismereteit is. Az Game Pass Online Fesztivál összes közvetítése elérhető videós formában a GameStar YouTube csatornáján, a tegnapi streamet a Play gomb megbökése után tudjátok visszanézni:

Ma este héttől is érdemes velünk tartanotok, hiszen Mogács Dániel csatlakozik hozzánk, aki a Red Dead Redemption 2-ben mutatja meg, hogy a hatlövetűvel a kezében ő válik a vadnyugat fenegyerekévé. Ha a Game Pass Online Fesztivál további közvetítéseiről sem szeretnétek lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube csatornánkra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)