Hirdetés

Wéber Gábor és Winkler Róbert mindent el tud vezetni

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi adásában Wéber Gábor és Winkler Róbert pörgette egyik versenyjátékot a másik után, de a sztorijaik még izgalmasabbak voltak.

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál tegnap esti élő adásában egy visszatérő vendéget és egy újoncot is köszönhettünk, hiszen Wéber Gábor már tavaly ősszel is a vendégünk volt, Winkler Róbert viszont most járt nálunk első alkalommal. 

Van némi köze a két úriembernek az autókhoz, így nem csoda, hogy ezen a napon a versenyjátékok kerültek fókuszba. Az autós címeken felül viszont egy igazán különleges indie bringás játékot is kipróbáltak, a lenti összefoglalóban ebből is láthattok egy keveset. Persze a fő élményt saját történeteik adták, ha a játékok nem is mozgatnak meg, ezek miatt mindenképpen érdemes végignézni az alábbi adást.

Hirdetés

A tegnapi stream legjobb pillanatait kiemelő, rövid összefoglalóját az Xbox Magyarország Facebook-oldalán, illetve itt alább találjátok meg.

A teljes tegnap esti adást visszanézhetitek a YouTube-csatornánkon vagy alább, ha esetleg lemaradtatok volna róla, vagy egyszerűen csak ismételni szeretnétek. Mindkettő erősen ajánlott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)