Hirdetés

Winkler és Vályi a volán mögött - Game Pass Online Fesztivál 8. nap

|

A sebesség megszállottjainak bizonyára nem kell bemutatni ma esti vendégeinket, akik a Forza Horizon 5-ben pattannak be a virtuális volán mögé.

Hirdetés

A Forza Horizon jött, látott, és a Game Pass kínálat legjobb autós játéka lett egy pillanat alatt, nem csoda, hogy már a hivatalos megjelenés előtt közel egymillióan fizettek be a prémium kiadásokra, hogy minél hamarabb kipróbálhassák a Playground Games játékát. Mi is streameltünk már belőle a csatornán, de nyilván közel sem értünk annyira a verdákhoz, mint ma esti vendégeink.

Hirdetés

Winkler Róberthez ezúttal a Speedzone arca, Vályi Pista csatlakozik, hogy bizonyítsák, nemcsak a kormány mögött, de kontrollerrel a kézben is megy nekik a száguldozás. Persze ha ennek az ellenkezője derül ki, akkor is egy fantasztikus este elé nézünk. Ahogy a Game Pass fesztivál során végig, úgy most is az LG legújabb OLED tévéinek képességei biztosítják a valósághű játékélményt számukra.

Ha nem akartok lemaradni az adásokról, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengőt! Ide kattintva m inden fontos információt megtaláltok a Game Pass Online Fesztiválról, beleértve az elmúlt napok legjobb pillanatait is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)