Hirdetés

Így lehet több száz játékod nagyon olcsón

|

Az ingyen kínált játékokat persze semmi nem übereli, de az Xbox Game Pass igen közel jár hozzá.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben teljesen átalakultak tartalomfogyasztási szokásaink, részben az előfizetéses szolgáltatásoknak köszönhetően. Másképp hallgatunk zenét, máshogy nézünk filmeket, és 2017 óta játékokhoz sem csak úgy férhetünk hozzá, hogy egyesével vásároljuk meg őket. Ekkor indult el a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass, aminek kínálata folyamatosan hízik, kiváló játékokhoz ad hozzáférést havi párezer forintért. Összeszedtük alább, mit érdemes tudni róla, és miért ajánlott legalább egy próbát tenni vele.

Hirdetés

Miért jó egy Xbox Game Pass előfizetés?

A Game Pass előfizetői addig, amíg előfizetésük tart, egy folyamatosan változó, több száz címet tartalmazó játékkínálatból válogathatnak. Minden, a kínálatban szereplő játék teljes változat, így akár egy hónap díjának kifizetésével végigjátszhatsz egyjátékos kampányokat, és emellett még belekóstolhatsz mindenfélébe. Ha vannak olyan játékok, amiket mindig ki akartál próbálni, de még nem árazták le annyira, hogy úgy érezd, neked megéri teljes árat fizetni érte, netán valami új élményt keresel, esetleg most újítottál PC-t vagy Xbox One-t, és megnéznéd, mi hogyan fut rajta, mindenképp érdemes ránézni!

Az Xbox Game Pass-szel különböző előnyök is járnak: exkluzív hozzáférés játékok bétáihoz, játékon belüli kiegészítőkhöz, partnerajánlatokhoz.

Milyen játékok vannak az Xbox Game Passben?

A játékkínálat nagyon változatos. Az Xbox Game Studios minden újdonsága a megjelenés napján bekerül, így azonnal elérhetővé vált a közelmúltban a Gears 5, a Forza Horizon 4, a Bleeding Edge, az Ori and the Will of the Wisps és a Gears Tactics, illetve érkezik egyebek mellett a Minecraft Dungeons, a Grounded, a Tell Me Why és a Wasteland 3. Számos külsős kiadó, fejlesztő teszi elérhetővé játékát a Game Passban az első napon (mint például a Private Division a The Outer Worlds-t), továbbá folyamatosan érkeznek korábbi sikerjátékok, mint a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption 2 vagy a Metro Exodus.

Minden hónapban többször kerülnek be újdonságok, melyek legalább néhány hónapig maradnak. Ha esetleg egy játék távozni készül a kínálatból, azt az előfizetők 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A kínálatban szereplő játékokra, amíg azok a kínálat részét képezik, és 30 napnál régebben jelentek meg, 10% kedvezmény vonatkozik, a kiegészítők 20%-kal olcsóbban vásárolhatók meg. 

Mi a különbség az Xbox Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate között?

Háromféle előfizetés közül lehet választani: 

  • Az Xbox Game Pass PC csak Windows 10-en használható;
  • Az Xbox Game Pass Konzol csak az Xbox One-os játékokat kínálja;
  • Az Xbox Game Pass Ultimate viszont PC-n és Xbox One-on egyaránt megnyitja a kapukat, ráadásul tartalmazza a Gold előfizetést is, melyhez havonta négy ajándék Xbox One-on futó játék és exkluzív kedvezmények járnak, valamint lehetőséget ad az online többjátékos módok használatára a konzolon.

Mennyi az Xbox Game Pass ára?

A PC-s előfizetés - most, bevezető áron - havi 1390 Ft, az Xbox One-os havi 3000 Ft, a mindkét kínálathoz, valamint az Xbox Live Goldhoz is hozzáférést kínáló Ultimate pedig az első hónapra 300 Ft, majd minden továbbira 4190 Ft. Az előfizetés bármikor lemondható, ilyenkor a kifizetett időtartamig él, majd nem történik újabb levonás.

Hogyan fizethetek elő az Xbox Game Passre?

A szolgáltatás haszálatához egy Microsoft fiók szükséges, valamint egy Xbox One vagy egy Windows 10-et futtató PC. A csatlakozásról további infó ezen az oldalon található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)