Hirdetés

Zavaros a streamelés technikai oldala? Segítünk benne eligazodni

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi adásában a streameléshez elengedhetetlen eszközparkról és a technikai feltételekről beszélgettünk.

Hirdetés

Ha hétfő, akkor hardveres talkshow, ezt már jól tudják azok, akik az elmúlt két hétben nézték a Game Pass Online Fesztivált. Nem törtük meg a sormintát tegnap sem, ezúttal pedig kifejezetten a streameléssel, a hozzá kapcsolódó technikai feltételekkel, nélkülözhetetlen eszközökkel foglalkoztunk.

Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője Kacival és Kiss Imivel vette szépen át azt, hogy mi mindenről kell gondoskodnotok ahhoz, hogy ti is belefoghassatok az élő videózásba.

Hirdetés

A tegnap esti livestream legemlékezetesebb pillanatait az alábbi rövidke összefoglalóban szedtük össze.

A teljes adást pedig itt tudjátok újranézni, vagy esetleg pótolni, ha lemaradtatok volna róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)