Hirdetés

Amíg mi Fall Guyst játszunk, ti NetPincér kupont nyerhettek

|

Megújult a NetPincér weboldala, amit egy különleges livestreammel ünneplünk. Aza adás alatt 25 db 2000 forint értékű kupon talál majd gazdára.

Hirdetés

megújult NetPincérnek köszönhetően ma simán lehet, hogy épp ti fogtok ingyen vacsorázni. Délután ugyanis Kaci és Paca belefognak egy livestreambe, az élő adás során pedig kiszórnak majd egy halom kuponkódot. 

Hirdetés

Egészen pontosan 17 órakor kezdődik el a stream, amelyben a srácok az aktuális őrületnek, vagyis a Fall Guysnak esnek neki. Játék közben biztosan eszegetnek is majd valamit, ti pedig könnyedén csatlakozhattok hozzájuk a falatozásban, ugyanis az adás során összesen 25 db 2000 forint értékű NetPincér kupon talál majd gazdára.

Ne feledjétek, ha a NetPincér megújult online felületén vagy applikációján keresztül augusztus 17-23. között a GAMESTAR01 kódot használva rendeltek, akkor esélyetek van egy halom extra ajándékra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)