Hirdetés

Ez a Skyrim mod 200 sajtot ad hozzá a játékhoz

|

Naplók és leírások is mesélnek a tamrieli sajtok származásáról, és egy kincsvadász küldetés fogja megkerestetni velünk az összeset.

Hirdetés

Ha hozzám hasonlóan nagy rajongója vagy a sajtoknak, akkor ez a mod neked szól. A The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary és Special Editionjéhez is használható Cheesemod for EVERYONE című modja 150 sajtfajtával bővíti a világot, és még lore könyvek és jegyzetek is járnak hozzájuk, melyek leírják, hogy melyik sajt hogyan került abba a régióba, ahol rátaláltunk. Bizony, munka van ebben a sajtkalandban.

Hirdetés

A moddal egy új küldetés is bekerül a játékba, ami arra kéri a kalandozókat, hogy gyűjtsék össze az összesen 202 db sajtot (a 150 fajtából akadnak felvágott verziók és szeletek, melyek külön tárgyaknak számítanak). Ha mind megvan, akkor egy daedric artifact lesz a jutalmunk, ami tulajdonképpen egy nagy fondü villa, mely sajttá változtatja az ellenfeleket.

A srácok tényleg komoly melót fektettek abba, hogy a sajtok illeszkedjenek a világ történetébe, és még szinkronnal is ellátták a szükséges részeket. Függetlenül a témától ez tényleg nagyon szépen összerakott mod, ami megér egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)