Hirdetés

Hát persze, hogy Dungeons & Dragons szakácskönyv is készül

|

Ha eddig csak az tartott vissza benneteket a konyhától, hogy nem készíthettétek el kedvenc Dungeons & Dragons receptjeiteket, akkor most jön el a ti időtök.

Hirdetés

Érkezik a Heroes' Feast, vagyis a hivatalos Dungeons & Dragons szakácskönyv. Kyle Newman, Jon Peterson, és Michael Witwer vaskos kötetében összesen 80 olyan recept kapott helyet, amelyeket a világ legnépszerűbb asztali szerepjátéka inspirált. A recepteket Ray Katchatorian fotói teszik teljessé, alább ezek közül is mutatunk egyet.

Magukat a recepteket úgy válogatták össze a szerkesztők, hogy a segítségükkel elkészíthető fogások tényleg olyanok legyenek, mintha azokat egy Dungeons & Dragons kaland során rendeltük volna meg a helyi tavernában.

Hirdetés

Ha egyébként még csak most ismerkedtek a Dungeons & Dragons világával, de szeretnétek kipróbálni az asztali szerepjátékok legnépszerűbb verzióját, akkor márciusban publikált cikkünket ajánljuk a figyelmetekbe. Ebben az írásban Hunter összefoglalta, mire is van szükség egy Dungeons & Dragons kaland elkezdéséhez.

Most viszont mutatjuk magát a könyvet. Így fest a Dungeons & Dragons szakácskönyv borítója:

Ez pedig a könyvben szereplő egyik recept manifesztációja, egészen pontosan egy meglehetősen finomnak tűnő marhahúsos pite.

A Heroes' Feast: The Official D&D Cookbook október 27-én fog megjelenni az Egyesült Államokban. Ára 35 dollár, azaz nagyjából 10 900 forint. Itt tudjátok megrendelni a szakácskönyvet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)