Hirdetés

A Hearthstone szakácskönyvben 50 legendás fogás receptje rejtőzik

|

Aki az ebédlőasztalnál sem szeretné hátrahagyni a Hearthstone kocsmájának hangulatát, az kileshet néhány, a játék ihlette fogást Chelsea Monroe-Cassel szakácskönyvéből.

Hirdetés

Chelsea Monroe-Cassel nagyon szeret nerdy kajákkal kísérletezni. Neki köszönhetjük például a World of Warcraft: The Official Cookbook című gyűjteményt, és a Trónok Harca ihlette A Feast of Ice and Fire-t is. A legújabb receptkönyve a Blizzard kártyajátékát vette alapul, ami komolyabb feladat volt, mint elsőre hinnéd.

Hirdetés

A Hearthstone ételek megalkotása nem lehetett egyszerű, mivel nem igazán volt miből dolgozni, más jellegű asszociációra volt szükség, mint a World of Warcraft és a Trónok Harca esetében, ahol azért láttunk ételeket is valamilyen formában az eredeti művekben is. Chelsea ettől függetlenül remek gasztronómiát álmodott a HS világából, ettől a sütitől például már most éhes lettem:

A Hearthstone témát tekintve elengedhetetlen volt néhány italt is belecsempészni a könyvbe:

A Hearthstone: Innkeeper's Tavern Cookbook november 7-én jelenik meg digitálisan és kemény fedeles könyvváltozatban is. Fireside Gathering partik házigazdáinak kötelező olvasmány lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)