Hirdetés

Kaja mellé jöhet egy gamer headset, esetleg egy NetPincér kupon?

|

Rendelj a NetPincéren, használd a GAMESTAR07 kódot, és megnyerheted az Acer Predator Galea 311 headsetet vagy a 20 db, 5000 Ft értékű NetPincér kupon egyikét!

Hirdetés

Játék közben nehéz enni, de nem megoldhatatlan - ugyanakkor az sem baj, ha félretesszük a kontrollert, billentyűzetet és egeret, miközben az utánpótlás bevitelén fáradozunk, és belövünk egy jó filmet vagy pár videót a YouTube-on. Akármelyik megoldást választjuk, egy jó fülessel fokozhatjuk az élményt.

Hirdetés

A hét során, július 6-12. között érdemes a NetPincérről úgy rendelni, hogy megadjátok a GAMESTAR07 kuponkódot, hiszen így esélyetek nyílik arra, hogy egy Predator Galea 311 headsetet nyerjetek, vagy tiétek legyen a 20 db 5000 forintos NetPincér kupon egyike!

A Predator Galea 311 headset prémium anyagokból készült, strapabíró kiegészítő. Proteinbőrrel bevont puha habszivacsos fülpárnáiban hosszú órákon keresztül kényelmesen nyomhatod a játékot. Az 50 mm-es hangszóróknak és az Acer True Harmony technológiájának köszönhetően páratlan hangzást nyújt, ráadásul a rugalmas és irányérzékeny mikrofonja garantálja a tiszta beszédet. Használd a kábelen lévő hangerőszabályzót, ha pedig végeztél a játékkal, csak hajtsd össze a fülest és mehetsz is!

A játékszabályzat a linken olvasható, mindenképp böngésszétek át! A sorsolásra és a nyertesek kiértesítésére július 13-án kerül sor.

Ha biztosra mennétek, az akció hetében ráadásul a PredatorShop.hu-n 20%-os kedvezménnyel vehetitek meg a Galea 311-et a GAMESTAR20 kóddal!

IKözlemény: ideiglenes rendszerhiba volt a mai nap folyamán, melyet sikerült elhárítani. Ha rendeltél, de nem fogadta el a rendszer a kódot, küldd el a rendelés e-mailjéről készült screenshotot a nyeremenyjatek@netpincer.hu címre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)