Hirdetés

Kinek van ideje bevásárolni, mikor megjelent az Elden Ring?

|

Most nemcsak aranyat érő szabadidőt, hanem pénzt is spórolhatsz, ha otthonról intézed a bevásárlást.

Vannak olyan király munkahelyek, ahol szabadnapot adnak, hogy a munkatársak önfeledten élvezhessék a legújabb játékokat, ahelyett, hogy egy megbeszélésen, a kollégáikat totálisan figyelmen kívül hagyva latolgassák, hogy egy Confessor, vagy egy Vagabond legyen az első karakterük az Elden Ringben. Nekünk, akik nem ilyen laza környezetben vagyunk kénytelenek dolgozni vagy tanulni, marad az, hogy az estékből és a hétvégékből hozzuk ki a maximumot. De van egy jó hírünk, a bevásárlást másokra bízhatjuk, hogy maximum a Lost Ark szervereire történő bejutásnál kelljen sorba állnunk.

De a kasszasorban való ácsorgás elkerülése mellett azért is érdemes kipróbálni ezt a szolgáltatást, mert a foodpanda saját élelmiszerüzleteiben, a panda marketekben most 3000 Ft értékű kedvezményt kaphattok az első rendelésetek alkalmával (amit 5000 Ft feletti értékű, a foodpanda platformján leadott, online kifizetett vásárlásra használhattok fel), ehhez a PM3000 kuponkódot kell használnotok. De azért az sem elhanyagolható, hogy a megrendelt cuccok akár fél óra alatt az ajtód előtt lehetnek, bankkártyád mellett pedig akár Apple Pay-jel is fizethetsz, így nem kell a plasztiklap adatait bogarásznod, mint a játékok aktivációs kódjait.

Hirdetés

Ahogy a bivalyerős processzorral szerelt gamer-PC-ket is használhatjuk sok különböző célra, a képszerkesztéstől a tudományos kutatások segítéséig, úgy a panda market is sok különböző helyzetre szolgálhat hibátlan megoldással. Például, ha a házhoz rendelt kaját legalább olyan károsnak tartod, mint a 80 fok feletti hőmérsékleten pörgő videokártyákat, akkor a főzéshez is szuper alapanyagokat rendelhetsz, hogy ízletes és egészséges étkeket állíthass össze, akár hazai kistermelőktől beszerzett zöldségekkel.

Ha viszont olyan kajákból is betáraznál, amikből akár egy-két hét múlva is hamar ebédet, vagy vacsorát varázsolhatsz, gyorsfagyasztott ételeket is találsz a felhozatalukban. Így akkor sem leszel nagy bajban, ha a boltok zárása után jut csak eszedbe, hogy jól jönne valami vacsora (bár egyébként egész későn is, 22:45-ig, vagy hajnal 1-ig adhatsz le rendelést a foodpanda platformján).

De ha nem egyedül játszol a hétvégén, hanem a heti BL-meccseken, esetleg a nemrég lezajlott Super Bowlon felbuzdulva FIFA vagy Madden-bajnokságot rendeznétek a haverokkal, erre is rendelhetsz rágcsánivalót és üdítőt is a panda market felhozatalából. Sőt, 18 év felett (nyilván) akár egy jó sört is hozzácsaphatsz a rendelésedhez, a Panda Manna session IPA-ból húzni egyet például a leglazább gólöröm, miután betalálsz a kapuba valamelyik ismerősöd csapata ellen. De akkor sem késő még lecsapni rájuk, ha a barátok már megérkeztek, mert ahogy már említettük, a hősies futárok kifejezetten gyorsan, akár 30 percen belül is megérkezhetnek a bevásárlással.

De ha a hétvégi bulizás helyett csak akkor ülsz le nyugodtan játszani, amikor már a lakás minden szeglete úgy csillog-villog, mint a PC-d a tavaszi nagytakarítás után, akkor nemcsak élelmiszerekre használhatod fel a panda market 3000 Ft értékű kuponját, hanem akár a háztartáshoz elengedhetetlen mosószerekre és takarításhoz használt vegyszerekre is.

Akármiért is indulnál boltba, gondold meg, hogy nem éri-e meg inkább megrendelni a panda marketről, és játszani még egy kicsit, míg megérkezik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)