Hirdetés

Már a mai ebéddel is esélyed lehet a menő gamer perifériákra!

|

A NetPincér és a GameStar közös játékának részvevői nem csak jól fognak lakni, hanem gazdagabbak is lehetnek az értékes Acer nyeremények valamelyikével.

Hirdetés

Nem csak jól akarsz lakni két multis meccs között, hanem egyúttal értékes gamer lootot is bezsebelnél? Mi sem egyszerűbb ennél! Nincs más dolgod, mint rendelni a NetPincér weboldalán vagy a mobilalkalmazásán (iOSAndroid, HarmonyOS) keresztül május 7. és 31. között, majd a rendelési folyamat végén beírni a kuponmezőbe a GAMESTAR20 kódot. Fontos, hogy ez az említett kuponmező kizárólag online fizetés kiválasztásakor jelenik meg, erre mindenképp ügyeljetek.

Hirdetés

Ha rád mosolyog a szerencse, akkor a PredatorShop.hu felajánlásának köszönhetően profi gamer kiegészítőkre teheted rá a mancsodat (lehetőleg kézmosás után), egészen pontosan egy-egy Acer Predator Galea 311 gaming headset, Acer Predator Hybrid 15.6" hátizsák, és Acer Predator Cestus 300 gamer egér lesz a szerencsések jussa. Ezen felül összesen 100 000 Ft értékben sorsolnak ki a játék végén 20 db 5000 Ft értékű NetPincér utalványt. A részletekről Kaci mesél nektek az alábbi videóban, a részletes játékszabályzatot pedig itt találjátok meg.

Ha pedig esetleg várnál a sorsolásig, akkor az Acer Predator Galea 311 gamer fülest 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni az ELLATO kód beírásával a PredatorShop.hu oldalon. Figyeld a Gamer Ellátó aloldalt a friss hírekért és a kajás tartalmakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)