Hirdetés

Mit meg nem tesz egy futár, hogy elhozza a kajánkat?

|

A NetPincér GO futárok elmesélték, milyen fura vagy vicces történetekben volt részük, mióta a szolgáltatás él.

Hirdetés

Szokták mondani, hogy mindig az élet írja a legjobb forgatókönyveket és nagyon úgy tűnik, hogy az éhes emberek hétköznapi hősei, vagyis a NetPincér GO futárok esetében sincsen ez másképp. Ők azok, akik egész nap a forró aszfaltot vagy a jeges betont róják azért, hogy mielőbb megkapjuk a kiválasztott finomságokat, de a szent cél érdekében nemcsak az elemekkel kell felvenniük a harcot. A NetPincér stábját nap mint nap felvidítják, meghatják vagy épp elgondolkodtatják a történeteik, éppen ezért gondolták úgy, hogy néhány érdekességet veled is megosztanak.

Hirdetés

Azonban mielőtt tovább sodródnánk a történettel, képzeld magad az egyik futár helyébe. Bement az adott étterembe, türelmesen megvárta, amíg összekészítik a szállításra váró rendelést, addig pedig jóízűen beszélt pár szót a személyzettel. Közben azért a fél szemét az órán tartotta, hiszen a késés sosem veszi ki jól magát.

Aztán amikor végre-valahára felkaphatta a csomagot és már izzította volna be a rakétákat, ránézett a címre és megtorpant. Mondhatnánk úgy is, hogy kissé hitetlenkedve, meghökkenve felvonta a szemöldökét. Ezt a váratlan reakciót természetesen tettek követték és a koordinátorokat felhívva kelletlenül megkérdezte:

az exének is muszáj kiszállítania a rendelést?

Azért a vendégek is ismerik a tréfát

Persze a várható katasztrófaelhárítás mellett említhetnénk még azt az esetet is, amikor maguk a vendégek okoztak vicces pillanatokat. Történt ugyanis, hogy mialatt a futár a vendég címére tartott a még tűzforró, gőzölgő étellel, megállították a gyalogosok.

Jóhiszeműen megállt a bringával, mivel azt gondolta, hogy biztos útbaigazítást fognak kérni, mert nem ismerősek a környéken, ahogy egyébként erre már számtalan példa akadt a pályafutása során. Viszont amikor már éppen szólásra nyitotta volna a száját, fordult a kocka: a gyalogosok ugyanis gyakorlatilag

mozgó pincérnek nézték a futárt - ez egyébként továbbra is érthetetlen - és a nyílt utcán kezdték el leadni neki a rendelésüket a szállítási címmel.

De az is előfordult már, hogy a kiszállítás változott igazi kalanddá

Ehhez nem kellett más, mint az, hogy a csillagok együttállásának köszönhetően egy társasházi lift úgy döntsön, hogy két emelet között megrekedt szabadulószobává alakul, valamint az, hogy a futár telefonja merülőfélben legyen. A helyzetet fokozandó, az ételen még a pontos cím sem volt akkor feltüntetve, így az éppen utolért kollégának sem tudta megmondani, hogy hol is van helyileg.

Ekkor Sherlock Holmes-t megszégyenítő nyomozás kezdődött a NetPincér részéről, hiszen mindenképpen szerették volna újra szabadlábon tudni a futárukat. Főleg azért, mert Murphy törvényének és a már említett csillagoknak köszönhetően még a liftben lévő vészjelző sem működött, így igencsak sürgetővé vált a szabadítási kísérlet.

Szerencsére az elért kolléga nyomozói képességeire nem lehetett panasz, így végül sikerült beazonosítani a helyszínt. Ennél fogva mintegy 1,5 órányi raboskodás után a kalandos úton-módon elért épületüzemeltetés megzabolázta a tévútra tévedt liftet és sikeresen kimenekítették a futárt a szűkre szabott felvonóból. Teljesen megértjük, hogy e malőr után elég ferde szemmel nézeget a liftekre, a kaja sorsa ismeretlen.

Az ilyen kalandok ellenére - vagy éppen ezekért - a NetPincérnél továbbra is vállalják a kihívást, már ami a farkasétvágy csökkentését jelenti. Ha kiválasztottad a tökéletesen gamerbiztos kajádat, csak add le a rendelésed weboldalukon vagy mobil appjukon keresztül, aztán máris viszik az utánpótlást, de a liftet nem árt ellenőrizni néha.

És hogy miért időszerű most mindez? A héten még pályázhatsz az Acer Predator Galea 311 fülesre vagy a NetPincér kuponokra is, ha megadod rendeléskor a GAMESTAR07 kuponkódot, ne maradj le a lehetőségről! A játékszabályzatot a linken találod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)