Hirdetés

Napi büntetés: kilenc éve zaklatnak ételrendelésekkel egy belga férfit

|

Egy adag forró pizza lehet kellemes meglepetés, de ha majd egy évtizede kéretlenül érkezik, akkor bizony az embert már a frászt kerülgeti az ételfutárok látványától is.

Hirdetés

Néha bizony remek dolog az ételrendelés, hiszen ha nagyon elmerülnénk egy maratoni videojátékpartiban a munkában, akkor jól jön, ha nem kell megszakítanunk azt, hogy a konyhában összeüssünk valamit. Egy belga férfit azonban valaki 9 éve terrorizál azzal, hogy gigászi mennyiségű ételt rendel a házához, ami talán a világ legfurcsább szívatása, és egyáltalán nem olyan poén, mint amilyennek elsőre hangzik.

Hirdetés

Jean Van Landeghem egy Turnhout nevű városkában él, és valószínűleg a település összes ételkiszállítója ismeri a nevét. A férfi arról számolt be a helyi lapnak, hogy kilenc éve rendel valaki a házához különböző ételeket, sokszor napjában többször, előfordul az is, hogy az éjszaka közepén. Fogalma sincs arról, hogy ki űzheti vele ezt a gonosz tréfát, de nagyon megnehezíti az életét:

"Már aludni sem tudok. Remegni kezdek, ha meghallok egy robogót az utcán. Attól rettegek, hogy valaki megint beállít, hogy hozott egy adag meleg pizzát."

Elmondta, hogy tavaly olyan nap is volt, amikor egy napon tízszer jelent meg nála az ételfutár, az egyiküknél tíz pizza is volt. Elmondása szerint soha nem vette át a megrendelést, így fizetni nem kellett értük, de a nevében rendelgető ezzel nem csak az ő életét keseríti meg, de a helyi éttermeknek is kárt okoz, hiszen az át nem vett ételeket dobhatják ki.

A legfurcsább az egészben, hogy egy barátjával pontosan ugyanez történik, és előfordul, hogy ugyanazon a napon érkeznek a rendeléseik, tehát már előre figyelmeztetik egymást, hogy mire számíthat a másik. Tettek feljelentést a rendőrségnél, de azok 9 év elteltével sem akadtak a "vicces kedvű" ételrendelő nyomára, ami azért lássuk be, elég fura.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)