Hirdetés

Nyerj gamer perifériákat a vacsorád mellé!

|

Ha a NetPincéren rendelsz, és használod a GAMESTAR01 kuponkódot, most akár perifériákat vagy 2000 Ft-os kupont is szerezhetsz!

Hirdetés

A napokban megújult a NetPincér felülete, az átdolgozott dizájn mellett vadonatúj funkciók is életbe léptek, mint a rendelési összeghez hozzáadható borravaló, az elvitelre rendelés lehetősége, vagy a felület, ahol a nem ételt áruló üzletek kínálatában böngészhetünk.

Hirdetés

Ennek kapcsán indult most egy nyereményjáték, mely 2020. augusztus 23-áig tart, és egy halom értékes ajándék lehet a tiétek, ha rendeléskor bepötyögitek a GAMESTAR01 kuponkódot. Így ugyanis bekerültök egy kalapba, és tiétek lehet a White Shark perifériák vagy a számos NetPincér kupon egyike. A részleteket az alábbi videóban foglaltuk össze, de itt is megtaláljátok.

További érdekességekért egyébként érdemes ellátogatnod még a GameStar Facebook és Instagram oldalára, valamint a NetPincér Facebook és Instagram oldalára is.

A részletes játékszabályzatot itt találod meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)