Hirdetés

Rendelj úgy, mint egy igazi ínyenc!

|

Ételrendelés esetén nem kell a pizzánál és a burgernél megrekedned. A NetPincér és a GameStar közös játékának részvevői ráadásul nem csak jól fognak lakni, hanem értékes Acer perifériákra is pályázhatnak.

Hirdetés

Továbbra is pörög a NetPincér és a GameStar közös játéka, amin részt véve egészen május 31-ig esélyt teremthettek magatoknak az Acer Predator perifériák és kiegészítők valamelyikére. Nem árt néha némi inspiráció sem az ételrendeléshez, ezen a vonalon elindulva pedig az alábbi videóban Kaci gondolt egy nagyot, és a szokásos pizza-hamburger-gyros vonalat elengedve egy jóval különlegesebb menüt állított össze legutóbbi rendelése alkalmával. 

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan is fest a bőrén sült lazacderék, illetve milyen ínycsiklandó desszertet választott Kaci ehhez a főfogáshoz, akkor bátran bökjetek rá a Play gombra. Amennyiben ti is rendeltek NetPincér weboldalán vagy a mobilalkalmazásán (iOSAndroid, HarmonyOS) keresztül, akkor ne felejtsétek el beírni a kuponmezőbe a GAMESTAR20 kódot, így ugyanis esélyetek lehet a PredatorShop.hu felajánlásának köszönhetően egy-egy Acer Predator Galea 311 gaming headsetre, Acer Predator Hybrid 15.6" hátizsákra, és Acer Predator Cestus 300 gamer egérre. 

Amennyiben nem akarsz egészen a sorsolásig várni, akkor az Acer Predator Galea 311 gamer fülest már ebben a percben is 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni az ELLATO kód beírásával a PredatorShop.hu oldalon. Kövesd nyomon a Gamer Ellátó aloldalt a friss hírekért és a kajás tartalmakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)