Hirdetés

Érkezik az Odaát szakácskönyv

|

Újabb remek ötlet azoknak a geekeknek, akik már unják az egyszerű kajákat.

Hirdetés

Egyre gyakrabban írhatunk arról, hogy ilyen-olyan, játékok, filmek és sorozatok által inspirált szakácskönyveket dobnak piacra. Legutóbb például a The Legend of Zeldás aratott nagy sikert, de voltak már összegyűjtve The Elder Scrolls, Fallout, Hearthstone és World of Warcraft témájú kaják is.

Hirdetés

Az Odaát jövőre véget ér, de a rajongók még egy vadonatúj szakácskönyvvel is őrizhetik a Winchesterek emlékét. Julie Tremaine és Jessica Torres állítják össze, és a sorozatban megjelenő kisebb-nagyobb kaják elkészítésében segít, sajtburgertől Sam salátáiig, pitéktől a Pig 'n A Poke-ig, amit Dean fogyasztott reggelire. 128 oldalas lesz összesen, kemény borítós, és 29,99 dolláros áron dobják piacra november 5-én.

Well. This is happening. New Supernatural cookbook. from r/Supernatural

Ti vennétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)