Hirdetés

Teljesíts kihívásokat és vezesd győzelemre a csapatod - a kajáról a NetPincér gondoskodik

|

Felkészültél a májusi gamer maratonra? Neked csak a játékra kell koncentrálnod, a finom falatokat és az ínycsiklandó kedvezményeket a NetPincér szállítja.

Téged is bosszant, amikor a mardosó éhség miatt nem tudsz a játékra koncentrálni? Hidd el, nem vagy egyedül! Éppen ezért ajánljuk figyelmedbe az élelmiszer-utánpótlás titkos beszerzési útvonalát: a NetPincér étel-házhozszállítást. Csapj le a változatosan finom étlapra, aztán foglalkozz a játékkal: vezesd tévútra az ellenfelet, győzd le az ellenséged, vagy fejleszd a cooking skilledet. Mindeközben pedig gyűjtsd be az ellenállhatatlan NetPincér kedvezményeket.

Hirdetés

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kitartó gamer. A játékára nem lehetett panasz, éjt nappallá téve tette a dolgát: aprította az ellenfeleket, időnként becsúszó szereléssel lépett szintet a Fortnite-ban, vagy a WoW-ban lépegetett előrébb öles sárkány-léptékben.

Mindig valamilyen fontos küldetésben járt, így az élelmiszer-utánpótlás igencsak akadozva érkezett, hiszen az elemózsia tartalékok lemerülőben voltak. Egészen addig, amíg hősünk rá nem talált a NetPincérre, ahonnan nem csak a fogára való változatos falatokat szerezhette be, de még a kincstár számára is értékes aranyforintokat takarított meg.

Így leszel te a történeted hőse a NetPincér segítségével

Vess véget a korgó gyomorral vívott virtuális csatáknak és falatozz gamerbiztos street foodokat kedvedre. Töltsd fel a lemerült elemeket és kalandozz egyet az ízek szárnyán a NetPincérrel. Garantáljuk, hogy nemcsak az ízlelőbimbóid, hanem a pénztárcád is jól fog járni.

Most ugyanis háromféle módszerrel is értékes kedvezményekre tehetsz szert. Egyfelől talán hallottál már róla, de megérkezett a NetPincér hűségprogram és a keretén belül Husi a kandúr és Zsömi, a vizsla. A platform két házikedvence fog téged végigkísérni azokon a játékos kihívásokon, amelyekkel értékes pontokat és jelvényeket szerezhetsz. A pontjaidat végül kaparós sorsjegyekre válthatod be és lelőjük a poént: mindegyik sorsjegy nyer.

A kihívásokat egyébként a rendeléseiddel teljesíted, így két legyet ütsz egy csapásra: nemcsak a teljesítményedet és az elégedettségedet fokozó finomságokra teszel szert, hanem még a játékos jelvényeket is bezsebeled a NetPincér hűségprogram keretében.

Másfelől elindult a NetPincér ajánlói programja is. Ha van olyan ismerősöd, családtagod, barátod vagy munkatársad, aki esetleg még nem regisztrált és sosem rendelt az oldalról, hívd meg az egyedi ajánlói linkeddel. Amint regisztrált és leadja a valaha volt első sikeres rendelését, te is és a meghívott ismerősöd is 1000-1000 Ft értékű kupont kaptok ajándékba.

A NetPincér májusi nagy dobása: a Budapest 1+1

2021. május 3-tól indult el a NetPincér ínycsiklandó ajánlata, a Budapest 1+1, úgyhogy készítsd fel magad és barátaid a lakomára. Na meg a bőség zavarára, hiszen nem mindennapi étlapra adhatod le a rendelésed.

Az akció lényege egyébként az, hogy a Budapest 1+1 akcióban résztvevő éttermek által megjelölt ételekből - ez természetesen kiszállítási területenként és az egyes éttermek kínálatát tekintve is változó - egy adag finomság rendelése helyett kettőt kapsz kézhez.

Úgyhogy hagyd a főzést másra, inkább rendelj és játssz tovább.

Nincs nálad készpénz? Az sem jelent problémát!

A NetPincér partnereinél ugyanis nemcsak készpénzzel, hanem akár online bankkártyás fizetéssel is rendezheted a számládat. Sőt, ha szemfüles vagy és felderíted a kiválasztott helyet, akár még SZÉP-kártyás és Apple Pay fizetésre is rábukkanhatsz.

Ha pedig olyan helyről rendeled meg a csatához szükséges muníciót, ahonnan NetPincér GO futár szállítja ki a rendelésed, még a borravalót is átadhatod az online felületen. Egyszerűen, biztonságosan és kényelmesen. Hogy neked tényleg csak a játékra kelljen koncentrálnod, semmi másra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)