Hirdetés

Olvass bele a The Elder Scrolls szakácskönyvbe

|

Khajiitnak vannak receptjei, ha van időd főzni.

Hirdetés

Miután segített összeállítani a hivatalos Trónok harca és Warcraft szakácskönyveket, Chelse Monroe-Cassel közreműködik abban is, hogy a The Elder Scrolls: The Official Cookbook elhozza Tamriel legjobb ételeit. A receptfüzetben 192 oldalon több mint 60, a TES világa által inspirált fogás várja, hogy elkészítsük, ráadásul a legtürelmetlenebbek már elő is rendelhetik. 

Hirdetés

De ha esetleg maga a szakácskönyv híre hallatán még nem futott össze a szátokban a nyál, akkor már tudunk mutatni néhány képet belőle, amitől biztosan megjön majd az étvágyatok... nos, a Skyrimhez mindenképpen. A különleges receptekkel elkészíthetjük majd többek között az Apple Cabbage Stewt, a Sunlight Soufflét és a Sweetrollst is, viszont érdemes figyelni a kaják szintjére is, mert különböző nehézségi fokozaton lehet őket teljesíteni.

A The Elder Scrolls szakácskönyv március 26-tól lesz beszerezhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)